COS shop copenhagen

Strøget i København har sine mange fordele, blandt andet…butikken COS. Jeg elsker deres smykke udvalg, og forelsker mig altid i alt for mange ting inde hos dem. Deres stil er enkelt, stilrent og feminin, og alligevel formår de altid at give det et twist af kant. Som blandt andet kan være disse mega fede øreringe, jeg har på, og som slet ikke er tunge at have på selvom det ser sådan ud! (her snakker jeg for enhver kvinde der hader tunge ørerringe sidst på aften) De er glatte foran, samt matte på bagsiden, der giver en fed effekt når man bevæger hovedet. Derudover elsker jeg runge øreringe, og vi kan vidst godt alle blive enige om det er en kæmpe trend pt. De her er dog meget mere i øjenfaldende, end de normale tynde runde øreringe (som jeg selv går rigtig meget med) Find dem lige her 🙂

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.