den kendte bluse fra insta :-)

Blusen her er der så mange der har spurgt efter, og jeg kan…desværre ikke sige andet om den, end at den er fra By Schøn, og mærket er et de selv forhandler fra Paris. Den er så fin og jeg er bare så glad for den. Jeg ved de har den i en anden mere sand farve end lyserød, hvis man er mere til det, og at de har 50% på den lige nu. Før prisen var 499, og med 50% er det mere end et røverkøb!!!! Den er bare så vild lækker, og jeg er så glad for jeg fik den med hjem!!! Skynd dig at find den og lad sommeren komme an 😉 Jeg satte her bluse sammen med en lædernederdel, så det gav det der rå look jeg eftersøgte, da jeg skulle ud og have drinks med et par tøser. justnikoline_blog justnikoline_blog justnikoline_blog justnikoline_blog justnikoline_blog

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.