Derfor har jeg ikke været online i 6 dage..

Puha… jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte eller hvor jeg skal slutte. Lad mig bare sige det sådan, at jeg er glad for endelig at kunne sidde her og skrive dette indlæg. Jeg har nemlig siden i torsdags haft…den største mavesmerte. Det hele begyndte faktisk aften inden vi skulle hjem fra Mallorca, heldigvis sidst på ferien! Jeg kunne ikke spise, drikke eller sidde op, da min mave virkelig gjorde ondt. Udover det rendte jeg på toilet hele tiden da.. ja undskyld mig, det kom ud af begge ender 😀 – sådan har det nærmest været lige siden, indtil jeg i dag ikke har haft trangen til at rende på toilet heletiden. Heldigvis var min far og lillebror på apoteket inden vi skulle flyve, hvor de fik noget der kunne få mig igennem flyveturen. Jeg har været ved lægen to dage i træk, da mine infektions tal har været alt for høje. De mener det kan være en form for maveforgiftning, af noget jeg ikke har kunne tåle på ferien. I dag har jeg det meget bedre, kan spise lidt og drikker en masse vand og saft. Så krafterne er ved at samle sig. Jeg har stadigvæk mavekramper, lidt feber om aften men slet ikke af hvad jeg har haft.

Så velkommen hjem Nikoline 🙂 Ellers alt i alt en fantastisk ferie, med den bedste mor, far og lillebror. Jeg fortryder altid ferier når de er slut, da jeg aldrig synes jeg nyder dem nok til at kunne læne mig tilbage og være tilfreds. Specielt ikke fordi jeg elsker min familie så meget. Så mer vil bare ha mer.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.