Derfor har jeg været stille i en måned.

Som i har kunne se har der været meget stille herinde, der er ikke sket en skid rent ud sagt! Det er virkelig dårligt, men jeg har haft brug for det…Der kommer nemlig til at ske en masse i det nye år, og det bliver en stor omvæltning for mig. Derfor har jeg haft brug for at hygge mig, være sammen med venner og familie og bare slå alle mine tanker væk, ud af hovedet. Der har været mange spørgsmål som jeg har stillet til mig selv, for at få svaret på dem alle har jeg måtte søge væk for en stund. Der er kommet svar på de fleste spørgsmål, men jeg mangler dog stadigvæk at skulle have en brikker på plads. Heldigvis har jeg en fantastisk familie, der altid står klar for at hjælpe en på vej, og her mener jeg ned af den rigtige vej, for mig som mennesker. Hvad alt dette indebære vil i få svar på i det nye år. Her når jeg ved meget mere og hvad der skal ske. Jeg kan hvert fald sige så meget det ikke bliver i Aalborg 😉

At det ikke bliver i Aalborg, er faktisk en meget stor hemmelighed, som jeg ikke har ville sige. Men det er nu besluttet for mig og jeg glæder mig helt vildt! Kryds jeres fingere for mig, og jeg vil fortælle jer mere når vi kommer ind i 2018! Its going to my year! 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.