en af de dejligste lørdage i langtid!

Det er meget sjældet jeg har fri i weekenderne, da jeg næsten altid har arbejde. Men denne lørdag var helt speciel. Nemlig fordi…jeg skulle tilbringe den med de to bedste kvinder. Min mor og bedstemor. Vi kørte til Blokhus for at spise brunch, som blev ved Café laden. De har den lækreste morgen buffe!!! Efter morgenmaden kørte vi til Hune for at se Anne Just’s have. Jeg er normalt ikke til sådan noget, at skulle gå der og kigge på en have – super kedeligt! Men ikke denne gang, tror helt bestemt det var selskabet der gjorde det mere hyggeligt. Jeg hyggede mig virkelig ved at gå og se på de flotte blomster, alle de små søer, fisk og keramik.

Jeg har faktisk også fri i den kommende weekend, så der skal bare hygges skal der! Jeg elsker at have fri-weekender!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.