fredag fredag fredag

Jeg var i fredags ude og hygge med min mor – og når mig og min mor skal hygge er det altid… lidt shopping, kaffe, kage eller en anden form for mad.. Så snakker vi og fortæller hinanden alt det der sker i vores liv, og i vores hoved. Vi catcher up. Min mor er min bedste veninde, så at kunne være alene med hende og bare tøse hygge er noget af det bedste jeg ved.

Vi endte hos en butik der ligger ude i Aalborg SV, der hedder By Schøn – en super lækker butik med de mest fantastiske mærker. Her mener jeg mærker lige fra tøj, til luksus produkter som i make-up og kropsprodukter. Butikken er altid lys og venlig, samt personalet altid klar til at guide dig i den bedste retning på en meget varm og hjertelig måde. Jeg elsker at være der. Ikke nok med det var der 50% på meget af tøjet… så jeg kom hjem med nogle lækre ting, og en af dem vil jeg vise jer en af de kommende dage 😉

Kjolen jeg har på, på billede kan i finde lige herjustnikoline_blog justnikoline_blog justnikoline_blog

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.