Hvad er du bange for?!

Min næste klumme i APPETIZE Magasinet er anderledes og holdningsfyldt. Jeg ved 100%, at jeg…kommer til at træde nogle over fødderne, men håber at vi alle kan acceptere hver vores holdning. Det fede ved mit job her er bare at jeg får lov til at råbe min holdning højt, og det elsker jeg! Her kan du få en lille smagsprøve:

“Flere og flere mennesker og specielt unge mennesker er begyndt at få angst. Angst handler ikke bare om at være en smugle bange, nej angst begrænser dig og angst invaliderer dig. Angst kan sparke dig så langt tilbage at du ender med at ligge i sengen og være bange. Hvad fanden sker der? Det er specielt de unge i dagens Danmark der virkelig kan pisse mig af over det. Angst er gået hen og blevet en folkesygdom for de her unge mennesker, og DU er specielt særlig udsat hvis du går rundt og hele tiden skal være så fucking perfektionistisk.” 

Glæd dig til at læse resten i næste udgivelse, som kommer i næste uge!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.