Hvem er JustNikoline?

 

Nikoline Hvidberg Brix, nok bedst kendt som “JustNikoline”. Jeg er en dansk blogger, er 26 år gammel, og har blogget siden jeg var 18 år gammel. Jeg startede bloggen op på en jordomrejse sammen med min familie, og kaldte den for JustNikoline.dk, hvor jeg også købte mit eget domæne –  Siden 2010 har jeg udviklet mig, er siden hen blevet selvstændig. JustNikoline.dk handler om alt inden for mode, mad, sundhed, hverdag, og har et generelt ordsprog der hedder ”Livsstil”.  JustNikoline har ca. 80.000-100.000 læsere hver måned.

Jeg har medvirket i rigtig meget, sammen med min blog JustNikoline. På grund af min erfaringer inden for de sociale medier, samt blog universet. Har jeg medvirket i diverse Tv-programmer, og har siden hen været med med i blade, holdt foredrag om selvstændighed og udvikling, og hjulpet andre virksomheder med de sociale medier. Det gjorde at jeg siden hen har fået min egen klumme i det nordjyske blad APPETIZE, hvor man kan følge mig i Aalborgs gader. Jeg har flere gange medvirket i TV2 Nord, hvor jeg flere gange har haft mit helt eget reportage indslag om min blog, mine mål og livet som iværksætter.

 

Idéen bag JustNikoline, var at skabe et online univers,
hvor tiden trends formidles på en uformel måde,
og hvor anvendelsen af de nyeste sociale medier
kommer i brug. Samt ved at skabe det!!!! 

Skab DIT liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.