Hvis du havde glemt mig ;-)

Ja jeg har været super kedelig, men én ting oplevede jeg da…og det var nemlig min lille mini tysklandstur med min far. Vi kørte tidligt om morgen og var hjemme til midnat. Hele dagen brugte vi på at købe en masse ind i butikkerne, spise, snakke og bare hygge os.

Det er nemlig ikke så tit det sker, da både min far og jeg arbejder meget. Så når vi endelig får tid sammen nyder vi den begge to rigtig meget. Min far og jeg ligner hinanden rigtig meget, nogle gange er det helt uhyggeligt. Det betyder vi er enige om næsten alt, og det giver jo altid nogle gode samtaler 😉 jeg nyder at være sammen med ham og elsker at bruge tid med den bedste mand i hele verden.

Udover at være i tyskland med min far, har jeg arbejdet røven ud af bukserne.. Der er faktisk også én anden ting jeg har lavet, men det er stadigvæk en lille hemmelighed, hvert fald indtil på fredag!!!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.