Hvordan går det med trænigen Nikoline?

Et spørgsmål rigtig mange spørger mig om. Så selvfølgelig vil jeg lige give en opdatering…Faktisk går min træning bedre end hvad jeg nogensinde havde forventet.. Jeg har været igang i omkring 3 måneder nu og det kan virkelig mærkes. Jeg har fået opbygget nogle muskler jeg ikke har kunne mærke i flere år. Mit sind er stærkere og jeg har fået bygget min selvtillid op. Jeg kunne aldrig have gjort det alene, her kan jeg virkelig takke Linda som har stået der og været der for mig i oppe og nedture. Så sent som i sidste uge hvor jeg virkelig var træt, tror heller ikke hun havde set mig så træt før faktisk, haha 😀 Hun tog det med oprejst pande og fik mig kæmpet igennem. Jeg er så stolt af mig selv over at jeg ikke har givet op, men med den rette træningspartner og vejleder så kan det sgu lade sig gøre! Nogle uger er selvfølgelig bedre end andre, men fremgang er der og jeg er tættere på mit mål nu mere end nogensinde før. Jeg ser frem til at skulle fortælle jer hvorfor jeg faktisk træner så meget som jeg gør. Men indtil videre må i vente spændt.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.