jeg elsker den her trend!!

Hvis der kun var én ting jeg måtte vælge – som jeg elsker er kommet til sin rette, inden for de sidste 5 år. Skulle det være…SELFIES!!!! Jeg elsker ordnet og jeg elsker definationen af det. Alle gør det også selvom de hader det. Du kan ikke lade vær, og du får måske mere selvtillid. Det gør jeg, og jeg kan ikke lade vær med at tag et nyt hver dag. Her snakker jeg måske til andre bloggere, eller folk der bare elsker Instagram. Når man så snakker om Instagram, så snakker man også om selfies. Nogle ville kunne relatere til hvad jeg snakker om, og det vil give meninger for nogle mennesker. Imens andre måske tænker jeg mangler et liv. Men who am i to judge? 😉

Du kan finde disse fede øreringe lige HER!
Som jo faktisk også er gået hen at blive en kæmpe trend.
Jeg elsker det, da de ingenting vejer, men er kæmpe store og farverig!

You may also like

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.