min lille hemmelighed..

Der er en ting jeg har holdt hemmeligt for det meste af min omgangskreds + jer læsere. Det er nemlig…at jeg i to måneder har haft en personlig træner. Jeg har faktisk igennem hele mit liv haft en kæmpe drøm, jeg nu er ved at træne mig selv op til. Hvad det er fortæller jeg ikke før jeg ved 100% om det kan lade sig gøre.

Grunden til at jeg ingenting har sagt, er fordi jeg skulle være sikker på at det kunne holdes. Altså min træning. At jeg har kunne holde mit program og ikke ligge for meget derhjemme når jeg kom hjem træt fra arbejde. Jeg har altid syntes træning var overvurderet og lidt spild af tid. Her har jeg altid i stedet ville sidde med en kop kaffe, hygge med mine veninder eller spise god mad, så tiden blev normalt ikke brugt i et trænings lokale. Mit liv har ændret sig helt vildt, og jeg er lykkelig over at jeg er kommet igang.. igang med min drøm! Jeg kan sige så meget at det bliver en livsstil jeg forevigt nu skal holde fast i, der skal formen nemlig være i top.

Som jeg nævnte før har jeg aldrig haft den bedste motivation til at skulle min tid i et trænings lokale. Men efter jeg mødte Linda ændrede det mit syn på at træning faktisk kan være sjovt. Selvom hun er en hård banan hygger vi os helt vildt sammen, og det er bare så vigtigt man kan sammen, når vi alligevel nu har så meget med hinanden at gøre som vi har. Linda har lagt det fedeste trænings program og kostplan til mig. Det skal dog lige siges at jeg ikke overholder kostplanen 100%, men så godt jeg nu kan. Hun er bare så sej og jeg er så glad for at jeg lige præcis fik hende som min personlige træner. En pige med den i næsen er hvad man har brug for, når man ligger om morgen og ikke kan komme op… fordi man skal træne… puha 😀

Det var min lille hemmelighed, nok måske ikke stor for jer – men for mig er den helt vild stor. Det er en total livsstils ændring fra min side af. Da meget af mit liv skulle ligges om for at opnå en drøm jeg har haft liden jeg var en helt lille pige. Linda kan findes på Instagram, hvis man ligesom mig har brug for et spark i røven. Hun er hård men retfærdig!  <3

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.