noget jeg aldrig har prøvet før…

Jeg havde igår en virkelig lækker oplevelse! Jeg havde aldrig prøvet det før, kun læst om det eller hør andre gør det. Så jeg tænke det måtte være min tur nu. Jeg var nemlig inde og få en…ansigtsbehandling. Jeg har en okay hud, lidt tør nogle steder + jeg altid har døjet med lidt uren hud. Specielt ved hagen og ude i siderne. Jeg har aldrig døjet med akne eller andre former for meget urenhed, men det har altid påvirket mig. Jeg har prøvet diverse produkter og serier for at skulle få det væk, men det har aldrig hjulpet. Jeg er endda begyndt at gå med makeup hvor huden virkelig kan ånde igennem, og har aldrig været gladere for at ligge make-up.

Den sidste månedstid har jeg virkelig døjet med urenheder, så jeg valgte at gå til en ekspert der kunne give mig en behandling for det + nogle produkter jeg håber hjælper. Jeg gik igang går og fik afvide at der skulle gå ca. en måned før man kunne se resultater. Hvilke produkter der er tale om, vil jeg lave i et andet indlæg. Her kan i bare se hvad jeg fik efter behandlingen igår, så jeg virkelig kan hjælpe med en ren hud inde fra, og ikke kun uden på 😉 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.