Oplæg hos Vrå Højskole var en anderledes oplevelse.

I foregårs holdte jeg et oplæg for Vår Højskole, og det var en noget anderledes oplevelse…Faktisk var det anderledes fordi de unge mennesker jeg holdte oplægget for var lidt anderledes end hvem jeg er som menneske. Her tænker jeg super positivt, da det var en lille udfordring for mig at skulle holde mig selv oppe og være interessant for dem. De var ikke så aktiv på de sociale medier som jeg, hvilket gør os forskellige. Det var så sjovt at se, da de giv en anden form for respons end hvad jeg er vandt til at få. De gav mig noget at tænke over.. Det var en sand fornøjelse at være der og jeg elsker at komme ud og snakke om blogs, oppe og nedture inden for dette medie, instagram og hvordan man håndtere strategier indenfor dette område. Specielt fordi jeg har arbejdet inden for dette i 8 år. Shit hvor er det egentligt vildt!!!

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.